Pepe el brujo

Ja fa algunes setmanes que és notícia als mitjans, i és important que conegueu aquest personatge si voleu poder participar de (o si més no entendre) les converses que aquells qui entenen de futbol puguin tenir aquests dies.

En Pepe el Brujo és un senyor que és bruixot de professió. Hom el pot contractar per diferents serveis, que inclouen la màgia negra, que ve a ser la part de la màgia que no és gaire acceptada per la societat. Desconec si ofereix més serveis ni quina és la tarifa de preus. Aquest home necessita clarament una pàgina web.

Bé, la qüestió és que aquest home afirma que una clienta l’ha contractat per fer màgia negra sobre en Cristiano Ronaldo, que és un jugador del Madrid al que dedicarem un post en algun moment. La màgia negra consisteix en fer que d’alguna manera no tingui èxit en la seva carrera esportiva. El millor del cas és que en Cristiano Ronaldo es va lesionar fa setmanes i segueix lesionat, fet que va donar peu a en Pepe el Brujo per afirmar que la lesió del jugador era conseqüència de la seva màgia.

En Pepe el Brujo és tot un professional, perquè abans de començar amb la màgia negra, va enviar un fax al president del Real Madrid, en Florentino Pérez, avisant-lo que anava a executar la màgia negra per la qual havia estat contractat. Això crec que està molt bé, perquè en el fons a tu com a bruixot no t’interessa anar quedant malament amb tothom: tu avises el president, i fas les coses ben fetes. Que mai se sap quan el Florentino pot necessitar dels teus serveis, i fa pinta de ser un home que els pot pagar a bon preu.

La identitat de la clienta que ha contractat els serveis de’n Pepe el Brujo és desconeguda, però se sap que és una ex-novia de’n Cristiano Ronaldo que d’alguna manera es troba ressentida amb el jugador. En saber això vaig pensar… home, doncs no serà tan anònima llavors. Però clar, no havia caigut que les nòvies de’n Cristiano Ronaldo es deuen comptar a raó d’unes quantes per setmana, de manera que se’n dificulta el rastreig.

Segons explica el mateix Pepe el Brujo en una entrevista al diari AS, ha cobrat 30.000 euros per fer aquesta màgia, i no està disposat a desfer-la excepte que li ho demani la mateixa clienta, ni tan sols si algú altre li n’ofereix més diners. El bruixot afirma que en principi només ell pot desfer l’encanteri, ja que altrament caldria algú que hagi pactat amb el diable. Vist el caràcter marcadament folklòric i de vagància d’aquest país, no descartaria que aviat aparegui algú que afirmi sostenir aquest tipus de pacte.

La tècnica utilitzada per en Pepe el Brujo està basada en la religió vodú. Tot el que cal és una foto recent, una samarreta suada del jugador i un ninot al qual se li van clavant agulles a les diferents zones a què es vol afectar.

El diari Sport també publica diverses notícies en relació al bruixot.

Per acabar, us deixo amb un vídeo de’n Pepe el Brujo participant al programa d’Ana Rosa (un d’aquests magnífics programes de sobretaula en què parlen de temes del cor, de famosos i coses així). Més que res perquè sapigueu quina pinta fa si mai us el trobéssiu pel carrer. No sigui que per criticar-lo per haver-se colat a la cua del pa, us llenci una maledicció:

Actualització: sembla que per qüestions de copyright YouTube ha retirat el vídeo del programa d’Ana Rosa. Us deixo amb un d’equivalent a un programa que sembla que es diu “Sálvame” o quelcom similar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
Subscriu-te per rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

Join 2 other followers

Anuncis

%d bloggers like this: