A quarts!

Messi, artífex de dos dels gols contra l'Arsenal

Messi, artífex de dos dels gols contra l'Arsenal

El d’aquesta nit era un partit important. A l’anada de vuitens de la Champions el Barça va perdre per 2-1 contra l’Arsenal. L’equip anglès és dels potents de la Champions, i a l’anada ho va deixar palès. Per poder accedir a quarts el Barça havia de guanyar a la tornada, al Camp Nou, per com a mínim 1-0 per tal de no quedar eliminat de la competició.

I la victòria ha arribat, i de forma ben ampla. El resultat final ha estat de 3-1.  Dos gols de’n Lionel Messi i un de Xavi han servit per aixafar un Arsenal que ha marcat un gol en una jugada que ha començat amb pilota parada. De fet l’autor del gol ha estat en Busquets, que l’ha marcat en pròpia porta. Menys mal que han guanyat àmpliament que sinó a aquest xaval l’haguessin odiat a base de bé…

Sense tenir ni idea de futbol m’ha semblat clar que el Barça ha dominat el partit. Això vol dir que han controlat la pilota la major part del temps i en molt poques ocasions han hagut de patir per intents d’atac de l’Arsenal.

Ara el Barça queda classificat pels quarts de final de la Champions. Encara no se sap contra qui haurà de jugar perquè primer s’han de disputar la resta de partits de vuitens que encara queden: Tottenham-Milan, Schalke-València, Chelsea-Copenhagen, Madrid-Lyon, Manchester-Marsella i Münich-Inter de Milan.

Conec força gent que gaudiria amb una final Barça-Madrid, que a més serà a Wembley, un estadi mític pels blaugranes perquè és allà on van guanyar la primera Copa d’Europa, precursora de la Champions, l’any 1992 amb un gol de Ronald Koeman. Que l’estadi ja no és físicament el mateix perquè el van tirar a terra l’any 2000, però el que compta és l’esperit. Us deixo amb el gol de’n Koeman contra la Sampdòria, així, per mantenir una mica l’eufòria:

A mi, però, em faria més il·lusió una final Bayern-Barça, perquè em cauen bé els muniquesos (i muniqueses, ja posats). Però pas a pas, que per arribar a la final cal passar per quarts i per semis i això no és pas fàcil.

I aquí teniu el resum dels gols d’aquesta nit, que està en àrab però és el que he trobat en tan poc temps 😛

Actualització 09/03/2011: Poso un altre vídeo que han retirat l’anterior:

El proper partit del Barça serà de lliga contra el Sevilla, a casa de l’equip andalús. Després de guanyar per 1-0 contra el Saragossa, segueix mantenint la distància de 7 punts amb el Madrid.

4 Respostes to “A quarts!”


  1. 1 Jordi 9 Març 2011 a les 0:54

    El Barça ha dominat ampliament però, hauria d’aprendre a rematar més jugades. No pot ser que sempre que s’arriba a la porteria contraria, els jugadors siguin tant solidaris que ningú vulgui la gloria del gol i sempre comencin a buscar un altre company per comtes de finalitzar jugada.

    Com deia la meva avia, qui no trenca ous no fa truites, o en termes futbolistics: si no remates no marques.

  2. 2 Lo Puto Crack 9 Març 2011 a les 23:35

    Xuta Koemaaaaaaaaan goooooooooooooooooooooool!! Quins records… 🙂
    Jo de tota manera, com l’Abidal tu… si pot ser que ens toqui l’Olympique Lyonnais!! Per molt que disfrutéssim ficant-n’hi 5 al Madrid a una final de Champions, a cada ronda que passen cobren diners i quants menys en tinguin millor… Ja prou que fan amb els que li paga el “Ministerio de Industria, Turismo y chanchullos varios (o variopintos com diria algú)”

  3. 3 Lo Puto Crack 9 Març 2011 a les 23:36

    Per cert el segon video l’han retirat… això deu ser per la llei Sinde

  4. 4 Alex 9 Març 2011 a les 23:47

    xD

    gràcies Lo Puto Crack per avisar del vídeo! Ara n’afegeixo un (també en àrab, que té el seu punt) del mateix partit.


Deixa un comentari




Subscriu-te per rebre notificacions d\'entrades noves per correu electrònic.

Uneix altres 2 subscriptors