El Madrid, eliminat de la Champions

Portada del diari Marca amb les declaracions de Sergio Ramos: "ganaremos 3-0"

Portada del diari Marca amb les declaracions de Sergio Ramos: "ganaremos 3-0"

Sens dubte aquesta és la notícia més important que heu de conèixer per saber de què van les converses de futbol amb els amics. El Madrid ha estat eliminat de la Champions League, després d’empatar a un gol contra l’Olympique de Lyon. La final d’aquesta competició, tal com vam comentar mesos enrera, es jugarà el 22 de maig d’enguany al Santiago Bernabéu, el camp del Madrid. Us podeu imaginar doncs que a l’equip blanc li feia bastanta il·lusió jugar i guanyar la final de la Lliga de Campions a casa seva. Però no ha pogut ser.

La notícia té impacte perquè des que en Florentino Pérez torna a ser president del Real Madrid, s’han invertit molts diners (300 milions d’euros) en fitxar jugadors estrella (entre els que es troben en Cristiano Ronaldo o en Kaká). Clar, normal que hi hagi decepció a la capital espanyola. Un s’espera que si es gasta els calers serveixi per alguna cosa.

Té una certa gràcia que a Madrid portaven força dies amb un aire una certament altiu i soberbi. Així, en Sergio Ramos, jugador del Real Madrid, pronosticava que guanyarien 3-0 el partit contra el Lyon. L’entrenador, en Manuel Pellegrini no es quedava curt dient que veia el Madrid millor que els que van guanyar les tres champions anteriors. I clar, van anar ficant llenya al foc. La prepotència i falta d’humiltat se’ls ha acabat tornant en contra.

El proper partit de Champions del Barça és el de tornada contra l’Stuttgart, que es jugarà al Camp Nou el proper dimecres.

1 Resposta to “El Madrid, eliminat de la Champions”



  1. 1 El Barça es classifica per quarts de final « Fumbol Retroenllaç en 17 Març 2010 a les 23:01

Deixa un comentari




Subscriu-te per rebre notificacions d\'entrades noves per correu electrònic.

Uneix altres 2 subscriptors