Milito s’està quedant calb

Abans de res, el resultat del darrer partit del Barça: va jugar l’anada dels vuitens de fnal de la Champions League contra l’Stuttgart. Els de l’Stuttgart van vestits gairebé tots de blanc amb una franja vermella al pit. Aquí teniu l’escut de la Verein für Bewegungsspiele Stuttgart, que em sembla bastant xulo:

Escut de l'Stuttgart

Escut de l'Stuttgart

El partit, en ser de vuitens de final, vol dir que ja no implica que els equips es classifiquen en una mena de lligueta interna, sinó que com a conseqüència dels enfrontaments als vuitens de final, o bé passaran a quarts, o bé quedaran eliminats de la competició. Hi ha dos partits en els “vuitens de final”, el “d’anada” i el de “tornada” (que vindrien a ser el primer i el segon). En aquest cas el d’anada es va jugar a Stuttgart, i el de tornada es juga a Barcelona.

El resultat va ser d’empat a 1 gol. El Barça per tant necessita guanyar el partit de tornada si vol passar a la següent fase. Ara bé, cal tenir en compte que en aquesta complicació aplica aquella norma que “els gols fora valen doble”, de manera que probablement hi hagi combinacions de gols que no li serveixin per classificar-se (això encara no sé com funciona així que de moment deixem-ho així mentre m’informo).

Una imatge de l'Stuttgart-Barça a l'anada. El futbol és un esport de contacte.

Una imatge de l'Stuttgart-Barça a l'anada. El futbol és un esport de contacte.

El que motiva aquesta entrada, no obstant, té a veure amb la massa capil·lar d’un dels jugadors del Barça, en Gabriel Alejandro Milito. És convenient notar que hi ha un altre jugador conegut com a Milito (en Diego Milito) que juga a l’Inter de Milan, que és un equip italià. No és un cas nou al món del futbol. De fet ja vam parlar prèviament de com hi ha dos Keitas. Aquest cas té la seva gràcia perquè tampoc cal confondre l’Inter de Milan amb l’A. C. Milan, com vam comentar a l’entrada hi ha dos Milans. Com veureu sembla que al futbol tot va de dos en dos, com els Petit Suisse.

En Milito és un jugador argentí (el nom ja vaig dir que em recorda a en Miliki, digueu-me simple) que pel que sembla s’està quedant calb, sempre segons els experts de Fumbol. Aquí van un parell de fotos per veure com és en Milito:

Gabriel Milito

Gabriel Milito

Una altra imatge de'n Milito

Una altra imatge de'n Milito

Lamentablement les fotos no tenen data i per tant no podem fer un “antes” i “después”, però està clar que el nano comença a tenir certes entrades, per dir-ho d’alguna forma. Ara, la qüestió és: això és bo o dolent? Des d’un punt de vista estètic igual no és molt bo, perquè clar, si et quedes calb tens poques opcions de pentinat. Però potser és bo des d’un punt de vista esportiu, no? Anar pelat vulguis que no és més aerodinàmic.

Però bé, no ens fiquem més amb en Milito. Que suposo que amb el que deu cobrar li deu ser ben igual, però per si de cas.

I vosaltres, què opineu? És millor jugar a futbol pelat o amb cabell? Realment s’està quedant calb en Gabriel Milito?

Deixa un comentari




Subscriu-te per rebre notificacions d\'entrades noves per correu electrònic.

Uneix altres 2 subscriptors